Myynti: Jussi Sutela +358 44 971 4117
Sutelan ovet ovat ensiluokkaisia, kestäviä ja silmää miellyttäviä, eikä niiden valmistuksessa ole tingitty laadusta. Kunnostamme vanhaa ja toteutamme uutta. Ovien lisäksi saat meiltä helposti myös muut julkisivujen puu- ja metalliosat kokonaisvaltaisena palveluna.

 

VANHAN ENTISTÄMISTÄ UUTTA HYÖDYNTÄEN

Olemme ovien asiantuntija. Pystymme ratkaisemaan erikoistarpeet ja valmistamaan kaikki ovien eri osat mittatilaustyönä – myös yksittäiskappaleissa. Verkostojemme kautta löydämme sellaisetkin osat, joita ei enää valmisteta. Toteutamme erityisesti historialliset sisäänkäynnit ammattitaidolla. Näemme, että tunteen sisäänkäynnistä käydessä ja ovesta kulkiessa tulee säilyä entisellään – ajattomana. Kunnostuksissa ja restauroinneissa haluamme pysyä uskollisina alkuperäiselle puusepäntyölle, aikakaudelle, materiaaleille, työtavoille ja erilaisille käsittelyssä käytettäville aineille. Näin voimme palauttaa vanhan toimivana loistoonsa siinä muodossa, kuin se uutena oli.

”Liitämme yhteen menneisyyden ja nykyajan parhaat puolet.”

Emme kunnosta vain puuovia, vaan entisöimme myös muista materiaaleista tehtyjä ovia, ikkunan puitteita ja julkisten tilojen puisia osia, kuten kaiteita. Useat töistämme sisältävät puun lisäksi vähintään messinkiä tai kuparia. Ehkä erikoisin toimeksiantomme olivat Finlandia-talon ovet, jotka ovat päällystetty hevosen jouhista valmistetusta materiaalista.

 

UUTTA – OLEMASSAOLEVAA KUNNIOITTAEN

Valmistamamme ovet säilyttävät julkisivun ja sisätilojen alkuperäisen hengen. Talon arkkitehtuurin mukaiset ovet viestivät laatua ja arvokkuutta. Joskus on myös järkevää hyväksyä se tosiasia, että kaikkea ei kannata korjata. Syynä voivat olla kokonaiskustannukset tai ovien yksinkertaisesti liian huono kunto. Tällöin hyvä vaihtoehto onkin uusia ovi tai ovet alkuperäisten piirrosten pohjalta tai mittatilaustyönä rakennuksen tyyli säilyttäen.

Standardoimme prosessiamme, jotta tuotantoaikaa pystyttäisiin entisestään lyhentämään uusien ovien valmistamisessa ja näin palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Uudet ovet ovat eristyksensä ja tarkan sovituksen ansiosta energiatehokkaampia ja lisäävät asumisen mukavuutta myös äänen eristävyydellään. Niihin on helppo toteuttaa modernin lukitustekniikan vaatimat valmistelut. Näin vanhatkin kiinteistöt voidaan varustaa automaattilukituksella sisäänkäyntien yleisilmeen säilyttäen. Lisäksi voimme tarvittaessa valmistaa ovemme täyttämään vaativatkin paloturvallisuuden määräykset.