Valmistamme puiset ovet ja sisäänkäynnit mittatilaustyönä toiveidenne mukaan – myös palo-ovet. Huolehdimme ovihankkeenne onnistumisesta suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. 
Sutelan ensiluokkaiset ovet kestävät aikaa ja katseita, sillä niiden valmistuksessa ei tingitä laadusta. 

 


UUTTA – OLEMASSAOLEVAA KUNNIOITTAEN

Valmistamamme ovet säilyttävät julkisivun ja sisätilojen alkuperäisen hengen. Talon arkkitehtuurin mukaiset ovet viestivät laatua ja arvokkuutta. Joskus on myös järkevää hyväksyä se tosiasia, että kaikkea ei kannata korjata. Syynä voivat olla kokonaiskustannukset tai ovien liian huono kunto. Tällöin hyvä vaihtoehto on uusia ovi tai ovet alkuperäisten piirrosten pohjalta tai vanhoja ovia mallina käyttäen ja rakennuksen tyyli säilyttäen.

Uudet ovet ovat eristyksensä ja tarkan sovituksen ansiosta energiatehokkaampia ja lisäävät asumisen mukavuutta myös äänieristyksen ansiosta. Niihin on helppo toteuttaa modernin lukitustekniikan vaatimat pohjatyöt. Näin vanhatkin kiinteistöt voidaan varustaa automaattilukituksella niin, että sisäänkäynnin ilme ja tunnelma säilyy. Lisäksi voimme tarvittaessa valmistaa oven täyttämään vaativatkin paloturvallisuuden määräykset.

”Liitämme yhteen menneisyyden ja nykyajan parhaat puolet.”

Olemme ovien asiantuntija. Pystymme ratkaisemaan erikoistarpeet ja valmistamaan kaikki ovien eri osat mittatilaustyönä. Toteutamme erityisesti historialliset sisäänkäynnit ammattitaidolla. Näemme, että tunteen sisäänkäynnistä käydessä ja ovesta kulkiessa tulee säilyä entisellään – ajattomana.