Myynti: Jussi Sutela +358 44 971 4117

Valmistamme ovet ja sisäänkäynnit mittatilaustyönä tarpeenne ja toiveenne mukaan. Ovien lisäksi saatte meiltä julkisivujen puu- ja metalliosat kokonaisvaltaisena palveluna.

Sutelan ovet ovat ensiluokkaisia, kestäviä ja silmää miellyttäviä, eikä niiden valmistuksessa tingitä laadusta.

 


UUTTA – OLEMASSAOLEVAA KUNNIOITTAEN

Valmistamamme ovet säilyttävät julkisivun ja sisätilojen alkuperäisen hengen. Talon arkkitehtuurin mukaiset ovet viestivät laatua ja arvokkuutta. Joskus on myös järkevää hyväksyä se tosiasia, että kaikkea ei kannata korjata. Syynä voivat olla kokonaiskustannukset tai ovien liian huono kunto. Tällöin hyvä vaihtoehto on uusia ovi tai ovet alkuperäisten piirrosten pohjalta tai vanhoja ovia mallina käyttäen ja rakennuksen tyyli säilyttäen.

Uudet ovet ovat eristyksensä ja tarkan sovituksen ansiosta energiatehokkaampia ja lisäävät asumisen mukavuutta myös äänieristyksen ansiosta. Niihin on helppo toteuttaa modernin lukitustekniikan vaatimat pohjatyöt. Näin vanhatkin kiinteistöt voidaan varustaa automaattilukituksella niin, että sisäänkäynnin ilme ja tunnelma säilyy. Lisäksi voimme tarvittaessa valmistaa oven täyttämään vaativatkin paloturvallisuuden määräykset.

VANHAN ENTISTÄMISTÄ UUTTA HYÖDYNTÄEN

Olemme ovien asiantuntija. Pystymme ratkaisemaan erikoistarpeet ja valmistamaan kaikki ovien eri osat mittatilaustyönä – myös yksittäiskappaleissa. Verkostojemme kautta löydämme sellaisetkin osat, joita ei enää valmisteta. Toteutamme erityisesti historialliset sisäänkäynnit ammattitaidolla. Näemme, että tunteen sisäänkäynnistä käydessä ja ovesta kulkiessa tulee säilyä entisellään – ajattomana. Kunnostuksissa ja restauroinneissa haluamme pysyä uskollisina alkuperäiselle puusepäntyölle, aikakaudelle, materiaaleille, työtavoille ja erilaisille käsittelyssä käytettäville aineille. Näin voimme palauttaa vanhan toimivana loistoonsa siinä muodossa, kuin se uutena oli.

”Liitämme yhteen menneisyyden ja nykyajan parhaat puolet.”

Entisöimme myös ovien muista materiaaleista valmistettuja osia, ikkunan puitteita ja julkisten tilojen puisia osia, kuten kaiteita. Useat töistämme sisältävät puun lisäksi vähintään messinkiä tai kuparia. Ehkä erikoisin toimeksiantomme olivat Finlandia-talon ovet, jotka on päällystetty hevosen jouhista valmistetulla kankaalla.