Jussi Sutela Oy

Sutelan ovet valmistetaan Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa – verstaassa, joka sijaitsee Sutelan suvun pari sataa vuotta asuttamalla tilalla. Yrityksen perusti vuonna 1992 Jussi Sutela, jolla on vahva kutsumus puusepän ammattiin.

Yrityksen kolmikymmenvuotinen historia sisältää monimuotoisia käänteitä design-huonekalujen suunnittelusta ja valmistamisesta maailman parhaan flyygelipenkin suunnitteluun ja tekemiseen. Alusta asti toimintaa on ohjannut puhdas intohimo puuhun ja tekemisen korkea vaatimustaso.

Nykyisin yritys on keskittynyt puuovien ja sisäänkäyntien valmistamiseen. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, julkisrakennukset, rakennusliikkeet sekä yksityiset henkilöt. Kohteissa Sutela on toiminut usein yhteistyössä Museoviraston kanssa.

Limingassa ja Helsingissä

Yrityksen toimistot sijaitsevat sekä Limingassa tuotantotilojen yhteydessä että Helsingissä. Toimistossa asiakkaan tarpeista huolehtivat tuotannonsuunnittelija ja ammattipiirtäjä. Tuotannossa työskentelee kasvava joukko ammattitaitoisia puuseppiä ja pintakäsittelijöitä. Sutelan ovet ovat ensiluokkaisia, kestäviä ja silmää miellyttäviä, eikä niiden valmistuksessa ole tingitty laadusta.

AIDON TUNNISTAA

Teemme töitä tarkasti – siksi kukin ovi saa tuotannossa oman uniikin numerotunnisteensa. Oven mitat, piirrokset, työvaiheet ja ominaisuudet ovat siten jäljitettävissä vielä vuosienkin päästä. Valmis ovi saa ennen asennusta tunnistuslaatan, joka toimii paitsi aitoustodistuksena ja merkkinä kestävyydestä, myös apuna oven identifioinnissa.

”Olen nähnyt, kuinka asunnon myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että taloyhtiössä on Sutelan ovet. Kyllähän siitä tulee hyvä fiilis, että omalla työllä on arvo, joka kantaa oven kahvaa pidemmälle.”
–Jussi Sutela

KOTIMAISTA LAATUTYÖTÄ

Yrityksemme ja kaikki valmistamamme tuotteet ovat aidosti kotimaisia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sutelan oville Avainlippu-tunnuksen, joka kertoo suomalaisesta työstä.