Korkeavuorenkatu 24, Helsinki

Korkeavuorenkadulla vanhat sisäpihan paneeliovet korvattiin uusilla, yhdessä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa suunnitelluilla ovilla.

Toisinaan ovien suunnittelulle on selvät sävelet ja mallina ovat vaikkapa olemassa olevat vanhat ovet, joita ei kannata kunnostaa niiden huonokuntoisuuden vuoksi, vaan ovet on parempi korvata materiaaleilta ja tekniikaltaan uusilla, mutta hengeltään vanhoilla ovilla. Toisinaan suunnitelma tulee arkkitehdiltä tai suunnittelijalta ja usein myös suunnittelemme ovet itse alusta asti. Tällöin lähtökohtana on oven sopivuus kiinteistön sisäänkäynnin aikakauteen ja ilmeiseen.

Korkeavuorenkadulla sijaitsevan sisäpihan ovet korvattiin uusilla, yhteistyössä taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kanssa suunnitelluilla ovilla, jotka onnistuivatkin varsin mainiosti. Tuntuu aivan kuin ovet olisivat olleet paikoillaan aina ja myös asukkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä uusiin lämpölasi-ikkunoilla ja tuplatiivisteillä varustettuihin oviin. Entisiin umpipanelioviin verrattuna ovet ovat keveämmät ja kutsuvammat.