Sutelan ovilla on Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sutelan oville Avainlippu-tunnuksen.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja menestyy. Tätä tehtävää liitto on toteuttanut jo yli sata vuotta. ”Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta ja suomalaisen työn vastuullisuudesta,” Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Sutelan ovet valmistetaan alusta loppuun Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa hyvin. Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

– Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen.

Lisätietoja:

Vanhemmat uutiset