Yksityiskohdilla on merkitystä

Taidolla toteutetut yksityiskohdat viimeistelevät sisäänkäynnin.

Vetimet, saranat, helat, kiinnikkeet ja potkupellit ovat yksityiskohtia, jotka viimeistelevät sisäänkäynnin ilmeen. Hyviä malli- ja materiaalivaihtoehtoja on useita. Kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivien osien valinnassa otetaan huomioon rakennuksen tyyli ja aikakausi.

Halutessanne neuvomme sopivien osien valinnassa ja esittelemme erilaisia vaihtoehtoja. Uuteen oveen voidaan myös asentaa vanhasta ovesta irrotettuja ja kunnostettuja osia, kuten vedin tai koristelaatta oven tunnelman ja historian säilyttämiseksi.

Joskus asiakkaan etsimää osaa ei enää löydy markkinoilta. Silloin suunnittelemme ja toteutamme osan mittatilauksena. Me tiedämme, että yksityiskohdilla on merkitystä.

Saranointi voidaan toteuttaa hyvän standardisaranan lisäksi esimerkiksi piilosaranoinnilla tai näyttävällä ja koristeellisella messinkisaranalla. Kiinnikkeet kuten ruuvit tai tapit voidaan jättää kauniisti näkyviin paneloinnin tai listoituksen päälle tai piilottaa puuosien alle, jolloin oven puupinta on yhtenäinen.

Materiaaleista ruostumaton teräs on viileän tyylikäs, messinki tuo ilmeeseen arvokkuutta ja kupari ajan myötä patinoituessaan ilmeikkyyttä ja tunnelmaa.

Toteutimme Runeberginkadulle Helsinkiin oven kauniilla puukoristeilla.

Vedin ja saranat antavat Munkkiniemen kartanon ovelle uniikin ilmeen.

Arkkitehdin suunnittelemassa sisäänkäynnissä leikittelevät tammi ja teräs.

 

Vanhemmat uutiset