Saga Sutela aloittaa Sutelan ovien toimitusjohtajana

Saga Sutela

Jussi Sutela Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.8.2022 Saga Sutela. Yhtiön perustaja, puuseppä Jussi Sutela jatkaa myynnin ja tuotannon johtajana sekä yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

”Olen perheyrityksen rinnalla kasvaessani ollut mukana sen kehityksessä – toimintaa alusta saakka kantaneet arvot, laatu ja luotettavuus, ohjaavat tekemistä myös jatkossa. Olen kiitollinen luottamuksesta ja aloitan uudessa tehtävässä suurella innolla,” kertoo Saga Sutela. ”Huippulaatuisten tuotteiden valmistaminen puusta on taidetta, jonka mestareita työntekijämme ovat. Toimitusjohtajana tärkein tehtäväni on kehittää yritystämme siten, että keskiössä ovat asiakkaidemme tarpeet sekä laatutyön ja kädentaidon arvostus.”

”Saga tuntee talon tavat ja jakaa saman arvostuksen työtä, sen tekijöitä ja asiakkaita kohtaan. Nuoren sukupolven tuodessa tuoretta näkökulmaa ja liikkeenjohdon osaamista, saan keskittyä entistä tiiviimmin ovituotannon kehittämiseen ja kohteidemme suunnitteluun ja toteutukseen,” toteaa Jussi Sutela. ”Rakennamme parhaillaan lisää tuotantotilaa, ja maineemme luotettavana laatuovien toimittajana leviää, kiitos asiakkaiden ja yhteistyökumppanien. On hienoa, että toiminnan kasvaessa myös liikkeenjohdon resurssit vahvistuvat.”

Saga Sutela on koulutukseltaan ekonomi (KTM). Jussi Sutelalle myönnettiin kesällä 2022 restaurointimestarin tutkinto ansiokkaiden työnäyttöjen perusteella.

Sutelan suvun historialliseen pihapiiriin, jossa yhtiön tuotantorakennukset sijaitsevat, valmistuu syystalven 2022 aikana uusia tiloja viimeistely- ja lähettämökäyttöön sekä uudet henkilöstön taukotilat. Investoinnilla kasvatetaan tuotannon kapasiteettia.

Jussi Sutela Oy valmistaa korkealaatuisia puuovia mittatilaustyönä historiallisiin ja vaativiin kohteisiin. Sutelan ovissa yhdistyvät perinteen kunnioitus sekä moderni teknologia ja jatkuva tuotekehitys. Ilmeeltään arvokkaat ja viimeistellyt perinneovet vaalivat rakennuksen historiallista tunnelmaa täyttäen nykyrakentamisen korkeat vaatimukset, kuten palo-, ääni- ja lämmöneristävyyden. Muun muassa Suomen Eduskuntatalo, Finlandia-talo ja lukuisat Helsingin historialliset arvokiinteistöt ovat valinneet Sutelan ovet – tutustu kohteisiin referenssit -sivulla.

 

 

 

 

 

Vanhemmat uutiset