Vuosi 2021 – koneinvestointeja ja hienoja hankkeita

Kehitimme ovituotantoamme ja investoimme uusiin koneisiin vuoden 2021 aikana. 

Laajensimme konekantaa hydraulisella kattonostimella, ja uusimme kokonaan hiomakoneen ja vaneerauspuristimen. Äärimmäisen korkealaatuinen pintojen viimeistely on mahdollista uuden hiomakoneen sähkömagneettisten tallojen ansiosta. Kone on Homagin Sandteq W300, joka ainoana markkinoilla tarjoaa tämän ominaisuuden. Koska tuotteidemme ensiluokkainen laatu on meille tärkeää, myös koneiden on tarjottava parhaat ominaisuudet.

Jo aiemmin hankkimamme Homagin 5-akselisen CNC-koneen käyttöä tehostettiin kattonosturilla ja uudenlaisilla työstöterillä. Oviemme jokainen yksityiskohta kestää tarkastelua juuri tarkkojen, huolella viimeisteltyjen työstöjen ansiosta. Uudet terähankinnat mahdollistavat entistä laajemman skaalan erilaisia työstöjä.

Koska tuotteidemme ensiluokkainen laatu on meille tärkeää, myös koneiden on tarjottava parhaat ominaisuudet.

CNC-koneen yhteyteen asennettiin kattonosturi, jonka avulla suurten ja raskaiden ovilehtien siirtely sujuu entistä tehokkaammin ja turvallisemmin. Valintamme oli Schmalzin alipainetoiminen kattonostin. Uusimme myös vaneerauspuristimen ovirunkojen prässäykseen; kone on OMC Machineryn.

Saimme kuluneen vuoden aikana jälleen olla mukana monissa erityisissä hankkeissa. 

Valmistimme Serlachiuksen Taidesäätiön uuden saunarakennuksen ovet ja massiiviset ikkunakokonaisuudet eurooppalaisesta tammesta yhteistyössä Palokan Puutuotteen kanssa. Rakennus itsessään on taidonnäyte, jonka toteutukseen osallistuminen oli kunnia. Jätimme kädenjälkemme myös Helsingin kauppatorille valmistamalla Suomenlinnan matkustajapaviljongin ovet ja pyöreät ikkunat. Saimme toteuttaa upeita, yksilöllisiä ovia Helsinkiin muun muassa yli 100-vuotiaaseen taloon Siltasaarenkärkeen sekä Kulosaareen ja Ratakadulle.

Toivotamme rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodelle 2022!

 

 

Vanhemmat uutiset